HTML

Francia konyháról, párizsi hétköznapokról

Friss topikok

Linkblog

2016.03.02. 08:00 Párizsi Piknik

Oscar-díjas szuper reggeli

Címkék: reggeli vega banán dió gyors áfonya gránátalma egészséges chia

img_4654.JPG

2016. 02. 29. reggele - Oscar-díj ünneplés. Nem ébredhetünk minden reggel ilyen büszkeséggel vegyes boldogságra. Egész délelőtt mosolyogtam. Jó volt látni, mennyien örülnek.

Bemutatom szuper reggelijeim egyikét, mely minden alkalommal energikus, könnyed napindítónak bizonyul,  még ha nem is nyújthatja az előbb említett boldogságot. Zsuzsa barátnőm ihlette, párizsi reggelijeinkre emlékezve.

Mégis mi köze ennek az Oscarhoz? Az, hogy újra posztolok. Mert ez az Oscar-díj erőt tud adni abban is, hogy folytassunk olyan utat is, amit nagyon is a magunkénak érzünk, csak a körülmények néha gátat szabnak ennek. Ők megmutatták, ezek ellenére is sikerre vihető az, amiben igazán hiszünk és amibe igazán beleadjuk magunkat. Hát így. Köszönet érte! 

 

Hozzávalók (személyenként)

1 banán

1-1 evőnakál áfonya, gárnátalma és chia mag

3 szem dió 

 

A banánt felkarikázzuk, rászórjuk a megmosott áfonyát, a gárnátalmamagokat valamint a chia magot. A diót darabolba tesszük rá. Ha még narancsunk is van otthon, facsarjunk rá egy keveset. Vitamindömping.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parizsipiknik.blog.hu/api/trackback/id/tr448430786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása