HTML

Francia konyháról, párizsi hétköznapokról

Friss topikok

Linkblog

2014.10.18. 15:08 Párizsi Piknik

Édesköményes krémleves házi croutonnal

Címkék: leves vega édeskömény krémleves maradék crouton

Az édesköménnyel érdemes barátkozni. Ez a fehér gumó rengetegféleképpen felhasználható. Nyersen zöldségmártogatósnak vagy salátába, kis olívaolajon karamellizálva köretnek, de tehetjük rakottasokba vagy éppen levesekbe. Ánizsos íze első kóstolásra túl erősnek tűnhet,…

Szólj hozzá!

2014.10.15. 11:25 Párizsi Piknik

Fasírtgolyók zöldfűszerrel és fenyőmaggal

Címkék: fenyőmag főétel előétel maradék zöldfűszer falatka fasírtgolyó

Ti hogy készítitek a fasírtot? Egyben, pogácsában vagy golyókban? Anyukám a paprikás változatot készíti, lapos korongokként kisütve, ropogós kéreggel. A gyerekek odavannak Kati csodás fasírtos szendóiért, a szerdai néptánc nem maradhat el egy nagyobb adag elpusztítása…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása